Autosleutelpoint.nl - 038Marketing

Autosleutelpoint.nl

Autosleutelpoint.nl

autosleutelpoint website (1)
Autosleutelpoint.nl Het startpunt om originele autosleutels bij te laten maken

Lees de gehele case studie van Autosleutelpoint.nl onderstaand.

De uitdaging

De uitdaging

Nadat 038Marketing mee heeft geholpen om de website te bouwen. Was het de uitdaging om bezoekers naar de website te krijgen. Deze uitdaging ging 038Marketing aan.
Proces

Proces

Titel, omschrijving, interne linkstructuur, metatags, url-structuur, user experience, sitemap, alt tags en nog tientallen aanpassingen zorgden ervoor dat de website klaar was. Klaar voor de klant, de bezoekers en de zoekmachine.

Een goede en mooie website op zichzelf zal niet vaak honderden tot duizenden bezoekers binnen trekken. Waarom lukt dit nou niet? Een website heeft verwijzingen nodig zodat Google ziet dat de website geliefd wordt door andere websites. Deze strategie was op het moment het enige wat de website nog nodig had. De linkbuilding begon en de resultaten waren verbluffend!

Het Resultaat Van Ons Werk

Zoals gezegd waren de resultaten verbluffend. Vandaag de dag groeit het verkeer nog steeds en worden er betere posities behaald binnen Google.

Ook is er gelet op wat de bezoekers doen op de website. Hieruit konden we aanpassingen doen waardoor de conversie, bounce percentage en de lengte van het bezoek verbeterd konden worden.

  • Conversie op een offerteaanvraag van 3% vergroot naar 13,4%;
  • Nu duizenden bezoekers per maand, niet alleen gezellig op bezoek, maar ook goed converteren;
  • Enkele top 3 posities: Autosleutel bijmaken, autosleutel, autosleutel kopieren.
13,4% Lead Conversie
100% Tevredenheid
+1.261% Organisch Verkeer

De klant aan het woord

Heel erg tevreden. Fijne samenwerking met regelmatig overleg. Nu een paar maanden een samenwerking waarbij hele positieve cijfers zijn gerealiseerd met ruimte voor extra groei. Kortom, sterk aantebevelen
Leo Pronk
Eigenaar
img

Meer Case Studies

Stoofpotje.net
Voetbalshirtjes.com
Allesin1glasvezelvergelijken.nl
Allesin1vergelijken.org
CoutureFashion.nl